На правах реклами

Щоб малюкові було зручно: як обрати візок для прогулянок?

5213 1
Дитячий візочок — важливе придбання для сім’ї, в якій з’явився малюк. Такий транспорт має бути комфортним для маленького пасажира та практичним для батьків. Для того, щоб не розчаруватися в покупці, допоможуть кілька практичних порад.

На що звертати увагу при виборі

Зручний дитячий візок — запорука комфортної прогулянки і для малюка, і для батьків. Розглядаючи варіанти, звертайте увагу на наступні моменти.

●      Вага візочка — одна з головних характеристик, яку враховують досвідчені батьки. Особливо це важливо, якщо ви мешкаєте на верхніх поверхах. Якщо зламається ліфт, візки  вагою більше 15 кг будуть занадто важкими для мами. Обирайте варіанти з легкою алюмінієвою рамою та ходовою частиною. Універсальний візок Chicco Trio Activ3 в зібраному стані має вагу 11,5 кг (разом з прогулянковим блоком) та підходить для малюків від 0 до 3 років.

●      Колеса. Кількість, ширина та розмір коліс — важливий показник, на який варто звернути особливу увагу. Для міських тротуарів та паркових доріжок підійдуть візочки з будь-яким типом коліс, а ось для прогулянок по пересіченій місцевості обирайте моделі на поворотних шасі з трьома або чотирма парами гумових коліс, наприклад, Chicco Trio Sprint. Такі візки добре долають будь-які нерівності дороги.

●      Додаткові функції. Зручні у використанні дитячі візочки, в яких регулюється висота ручки, колеса обертаються на 360 градусів, спинка крісла фіксується в декількох положеннях. Якщо ви плануєте возити малюка в автомобілі, придбайте візочки-трансформери, які укомплектовані автокріслом для маленького пасажира. Таке придбання заощадить гроші, оскільки замінить одразу переносну люльку, прогулянкову коляску та автокрісло. Каталог цін MagaZilla пропонує широкий вибір візків  3 в 1.

Щоб малюку було зручно

Сучасний ринок пропонує різні моделі, серед яких можна знайти оптимальний варіант для дитини будь-якого віку. Візки-люльки, такі як Peg Perego Culla, купують для дітей від народження до 6 місяців. Глибока м’яка колиска надійно захищає немовля від вітру та негоди. При виборі такої моделі враховуйте, що незабаром дитина виросте і їй буде потрібен новий транспорт для прогулянок на свіжому повітрі.

Прогулянкові візки  із механізмом тростинка (Geoby D388, Chicco London та інші моделі) підійдуть для дітей віком від 9 місяців до 3 років. Компактні розміри та можливість складання однією рукою роблять їх зручними та маневреними. Багато візочків укомплектовані м’яким бампером, теплим чохлом для ніжок, дощовиком та місткою сумкою для аксесуарів, необхідних на прогулянці.

Дитячі візки модульного типу 2 в 1 та 3 в 1 користуються попитом у практичних батьків. Наприклад, Anex Sport чудово підійде для малюка від народження до трирічного віку. Модель відрізняється надійною конструкцією, гарною прохідністю і вигідним співвідношенням між ціною та якістю. У комплект входить містка сумка для речей, чохол для ніжок, москітна сітка та дощовик.


Читайте також:
29 Вересня, 2016 11:18
Настюня Ой то точно, вибір візочку ще та проблема, ми стільки всього перечитали, передивились. З нашого досвіду скажу, що краще за все вибрати пару цікавих вам моделей і домовитись з їх власниками про тестдрайв. Ми свій Anex Sport пробували тричі, в магазині і окремо у двох знайомих ( бо у одніїє він був всього місяць а в іншої півроку). Тільки після того як впевнились, що після півроку колясочка досі їздить плавно, нічого не скрипить і зовнішній вигляд гарний вирішили точно купляти, зараз не жалкуємо ні краплиночки - добрий возик.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!