Щоб отримати візу в США, треба надавати дані з соцмереж

3097 0
Держдепартамент США буде вимагати від країн надавати більше інформації про претендентів на візу.
фото: usa.mfa.gov.ua

фото: usa.mfa.gov.ua

У громадян країн, що хочуть отримати візу в США, вимагатимуть більше ідентифікаційної інформації. Про це повідомляє the-village.com.ua

Країни, які не дотримуватимуться вимог Держдепартаменту США протягом 50 днів, можуть зіткнутися з санкціями.

Також в країни можуть попросити будь-яку іншу інформацію про особу, наприклад біометричні та біографічні дані. Зараз потрібно подавати інформацію про те, чи особи мають судимість або підозру у терористичній діяльності.

Нововведення здійснюються в рамках міграційного указу Дональда Трампа. Цим указом було тимчасово заборонено в'їзд в США громадянам з шести країн, в яких більшість населення становлять мусульмани.

Читайте також: П'ять фактів про Ryanair у Львові, які варто знати

В США вже опублікували нову анкету для подачі на візу. Там потрібно надати дані зі своїх соцмереж за останні 5 років та біографічну інформацію за 15 років.

Співробітники консульства можуть вимагати надання номерів всіх попередніх паспортів, імейл-адреси та телефонні номери. Також можуть вимагати адреси проживання, дані про працевлаштування та історію подорожей.

Додаткову інформацію будуть вимагати за необхідності підтвердити особистість, чи для більш суворої перевірки на предмет національної безпеки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!