Політична реклама

Щоб підготувати організм до Новорічних свят - потрібно пити багато води

1313 0
Правильно починати готувати організм до Нового року заздалегідь — за 2 тижні до свята.

Дієтологи рекомендують зменшити кількість калорій у раціоні за рахунок відмови від цукру та жирних продуктів. Копченості, ковбаси та продукти, що містять цукор, ми видаляємо з раціону й починаємо пити на 20-30% більше рідини, даючи організму гарне водне навантаження, - пише видання "ВКурсе"

У саме новорічне свято не можна сідати за стіл голодними. Потрібно обов'язково повечеряти, щоб при вигляді добре накритого столу не втратити самоконтроль. Не можна ні в якому разі змішувати алкоголь.

Ранок наступного дня рекомендують почати зі склянки води і збільшувати водне навантаження у наступні 7 днів після свята. Це означає не тільки пити більше води, але і включити в раціон якомога більше рідких страв і свіжих соків.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!