Політична реклама

Щоб розмістити вивіску на території Львова, слід звернутися в Центр надання адмінпослуг. Перелік документів

2473 1
Для того, щоб умови та вимоги розміщення вивісок та зовнішньої реклами у Львові були чіткими та зрозумілими, виконавчий комітет затвердив Порядок встановлення вивісок у м. Львові.

Порядок встановлення вивісок у Львові є обов’язковим до виконання всіма підприємствами, установами, організаціями незалежно від форми власності та відомчої належності, а також фізичними особами – підприємцями, що встановлюють вивіски у м. Львові, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Для отримання погодження щодо розміщення вивісок на території міста, заявнику  необхідно  звернутися у «Центр надання адміністративних послуг» адміністративно-господарського управління для подачі заяви на ім’я  начальника управління охорони історичного середовища або управління архітектури із пакетом необхідних документів для отримання такої послуги.

До заяви слід долучити такі документи:

1.       Копія свідоцтва про державну реєстрацію або копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, завірені підписом і печаткою заявника.

2.       Копія документа, що посвідчує право власності (оренди) приміщення, у якому здійснюється господарська діяльність.

3.       Свідоцтво про надання правової охорони в Україні власним товарним знакам, знакам обслуговування, логотипам – у разі їх використання на вивісці.

4.       Проект вивіски, який повинен визначати основні характеристики вивіски (розміри, матеріали виконання тощо) та обґрунтовувати її пропорційність до будівлі, на якій вона встановлюється.

Проект вивіски складається з:

4.1. Світлини припустимого місця розташування вивіски розміром   10×15 см, візуалізації вивіски на фасаді та кольорової світлини 1-го поверху будинку зі всіма наявними на ньому вивісками (якщо у межах 1-го поверху будинку, на якому проектується вивіска, є декілька закладів з окремими входами).

4.2. Ескізу вивіски (М 1:5, 1:10) з основними розмірами, кресленнями вузлів кріплення, даними про матеріали, з яких виготовлятиметься вивіска.

4.3. Деталей шрифтів, логотипів, зображувальних елементів.

Переглянути інформаційну карту адміністративної послуги можна тут

Нагляд за розміщенням вивісок у м. Львові здійснює КП «Адміністративно-технічне управління». Усі вивіски, які розміщені без відповідних погоджень підлягають демонтажу. Демонтаж вивісок повинен провести власник (користувач) вивіски самостійно за власний рахунок у термін, вказаний у вимозі уповноваженого органу про усунення порушення Порядку встановлення вивісок у м. Львові. Термін, вказаний у вимозі робочого органу, не може становити менше 15 та більше 30 днів.

Додаткову інформацію можна отриматиза телефоном: 297-57-95, інформаційна довідка міської ради, у міському Центрі надання адміністративних послуг (пл. Ринок, 1, вхід з правої сторони Ратуші).


Читайте також:
11 Травня, 2018 17:15
Марія Якщо не знаєте як правильно підготувати паспорт вивіски та пройти комісію в міській раді, то краще зверніться до професіоналів. Раджу з особистого досвіду компанію Арт_бро. Там підхід до людей дуже нормальний, ну і ціни адекватні. Мені погодили вивіску за тиждень!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!