Політична реклама

Щоб стати студентом англомовного університету, треба зареєструватись і обрати курси

1772 0
Відтепер львів'янини зможуть стати студентами першого в Україні англомовного університету.

Щоб стати учасником англомовного віртуального університету, потрібно зареєструватися на сайті edx.org.  Наразі там викладені курси Гарвардського, Масачусетського та ще кількох закордонних університетів, – повідомив Твоє місто проректор Львівського Відкритого універститету Артем Кіт. Зараз курси активно поповнюються програмами з інших провідних університетів.

Для навчання у віртуальному вузі запрошують учнів 10 – 11 класів, які добре знають англійську мову. Проте стати студентом університету може кожен англомовний львів’янин без обмежень.

Для цього потрібно лише зареєструватись на сайті, створити власний профіль і обрати потрібні курси. Всі вони знаходяться у вільному доступі. Єдине обмеження – часове. Деякі курси починаються у вересні, жовтні, листопаді чи січні. Відтак, стати слухачем курсу, який розпочався два місяці тому, неможливо. Доведеться чекати наступного сезону, адже курси повторюватимуться.

Реєстуватися на майбутні курси можна без проблем. Максимальна кількість курсів, яку можна прослухати також необмежена – головне встигати вчитися.

Як зазначив Артем Кіт, після закінчення курсу студенти отримають відповідний сертифікат, який дозволить їм продовжити навчання за кордоном.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!