Щоденна вакцинація у Львові та будівництво нової вулиці. Головне за добу

1144 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або що могли проспати.

Синоптики прогнозують на сьогодні сильний вітер, грози та град, однак температура триматиметься позначки до 33 градусів тепла. 

Читайте також: Річки біля Львова. Підбірка місць, де можна відпочити

У Львові від коронавірусу тепер можна вакцинуватися щодня. Починаючи з цього тижня, крім 7 центрів масової вакцинації, які діятимуть у ці вихідні, у новому форматі, на базі поліклінік чи лікарень, запрацювали ще й 12 стаціонарних пунктів вакцинації. 

Конституційний суд України визнав конституційним закон про забезпечення функціонування української мови як державної. Серед авторів подання – переважно колишні депутати Опозиційного блоку, серед яких Михайло Добкін, Сергій Ківалов, Тарас Козак, Нестор Шуфрич, Наталія Королевська, Юлія Льовочкіна, Юрій Бойко. 

Читайте також: У історичному центрі Львова демонтували засклений балкон

Ресторан «Панський книш» на Львівщині, де стався спалах сальмонельозу, тимчасово закрили. У 8 з 24 відвідувачів ресторану виявили сальмонельоз.

В межах реконструкції вулиці Бандери у Львові перекриють частину Городоцької. Там облаштовуватимуть трамвайну колію зі зміненим радіусом розвороту. 

Читайте також: Хворі не почекають. Кому найбільше у Льові потрібен медичний канабіс

У Львові через порушення у системі фільтрації позбавили ліцензії єдине підприємство, яке займалося утилізацією медичних відходів – «Екологічні переробні технології», що на вул. Збиральній.

У мікрорайоні Рясне-1 освятили храм Святого Василія Великого Львівської архиєпархії УГКЦ, який будували понад п'ять років, хоча сама парафія існує близько 17.

Читайте також: У Львові шукають мільйон добродіїв, які скерують по 65 грн на порятунок Вікторії зі СМА

Площу Снопківського парку між вулицями Стуса, Кримською та Зеленою збільшать до понад 47 га за рахунок земель комунальної власності ЛМР

У Львові планують збудувати нову вулицю у промисловій зоні «Сигнівка». Вона у майбутньому має з’єднати між собою вулиці Північну та Конюшинну, однак наразі триває лише передпроєктна підготовка.

Читайте також: ЄС планує відновити вільний в’їзд для українців 

У Львові на ділянках реконструкції вулиці Бандери зріжуть ще три дерева, а на їх місці обіцяють висадити нові. 

Гарного Дня!

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!