Щодня у Львові евакуюють близько 12 авто

1758 1
Щодня у Львові евакуюють в середньому 12 автомобілів. Їх забирають на арешт-майданчик, що на вул. Конюшинній, 13.
Фото: ukrtime.com

Фото: ukrtime.com

Як розповів провідний інженер відділу з паркування ЛКП «Львівавтодор» Іван Рибак, у місті працює три евакуатори. Щоденно евакуйовують в середньому 12 автомобілів. До евакуації транспортних засобів долучені працівники ДАІ, інформує прес-служба Львівської міськради. 

«Забираємо неправильно припарковані авто з центральної частини міста. Також вчора були два випадки, коли автомобілі припаркували на трамвайних коліях на вул.Коновальця та на вул.Б.Хмельницького. Ці авто ми перемістили з колій. Ми забираємо машини на арешт-майданчик не раніше, ніж через 30 хвилин, а буває й через годину після прибуття на місце. Тож часті виправдання водіїв, що, мовляв, вони залишили машину на 2-3 хв. у недозволеному місці, є неправдивими. Нам часто погрожують, зокрема, вчора були погрози від водія, який припаркував авто на пішохідному переході біля обласної ради, але ми на це не зважаємо і виконуємо свою роботу», – розповів Іван Рибак.

Нагадаємо, щоб забрати автомобіль з арешт-майданчика, власнику доведеться заплатити штраф.


Читайте також:
20 Червня, 2014 10:47
taras а чого так мало?
у Львові ж тисячі таких порушень, тут можна хороший бізнес на евакуаторах підняти!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!