Щонеділі у парках Львова безкоштовно вчитимуть танцювати

3602 0
Впродовж літа щонеділі в парках міста львів’ян будуть безкоштовно вчити танцювати. Для цього одна з танцювальних студій міста створила мотиваційну групу під назвою «вихідні на користь».
Фото: friend.k12

Фото: friend.k12

У програмі різні види танців, а саме: сучасні, східні та пол-денс, йога, загальна фізична підготовка, стретчінг, дитяча аеробіка та акробатика, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Щонеділі, починаючи з 6 липня, якщо не буде дощу, усі охочі зможуть приєднатись до цих занять.

Заняття проводитимуть у Стрийському парку, парку ім. І. Франка та парку Богдана Хмельницького, а також на Сихові та Левандівці.

Інформація про місця проведення занять буде розповсюджуватись у соціальних мережах та рекламних оголошеннях.

«Вихідні на користь» є безкоштовними та мають на меті зробити львів’ян здоровішими, більш спортивними, стрункими, а головне - навчити не байдикувати, а танцювати», - зазначили організатори.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!