Щорічні гідравлічні випробування у Львові відкладуть до завершення карантину

1900 0
Карантин може тривати до середини травня.
фото: eveningkiev.com

фото: eveningkiev.com

Щорічні гідравлічні випробування, під час яких орієнтовно на місяць мешканцям вимикають воду, проведуть після карантину. Про це з посиланням на заступницю міського голови з питань ЖКГ Ірину Маруняк повідомили у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: Чи можна у Львові обійтися без гідравлічних випробувань

«Зазвичай гідравлічні випробування теплових мереж ми проводимо після завершення опалювального сезону. Натомість цього року гідравліку наші тепловики будуть проводити після завершення карантину. Важливо, щоб зараз, в цей непростий час, мешканці нашого міста стабільно отримувати гарячу воду. Щодо гідравліки, то під час цих випробувань ми зупиняємо усі джерела теплопостачання, зокрема ТЕЦ-1 і ТЦ "Північну" (ТЕЦ-2), зупиняємо подачу гарячої води, і подаємо в теплові мережі воду з підвищеним тиском, щоб зрозуміти, як мережі працюють, як витримують навантаження. Як правило, виникають пориви в тих місцях трубопроводів, які є пошкоджені. Далі виявлені пориви на трубопроводах ми ліквідовуємо», – каже вона.

Додамо, що зазвичай львів’яни залишаються без гарячої води від трьох тижнів до півтора місяця. Торік гідравлічні випробування у Львові стартували 5 травня.

Карантин у Львові має завершитись 24 квітня, втім в уряді неодноразово говорили, що він може тривати до середини травня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!