Щорс – наступний: КМДА має визначити місце для перенесення пам’ятника

900 0
У Міністерстві культури та інформаційної політики чекають від КМДА на визначення місця для перенесення пам’ятника Щорсу у Києві.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

Після сьогоднішнього демонтажу та перенесення пам'ятника Чкалову та запланованого на завтра Ватутіна, настала черга Щорса, з пам'ятником якому було складніше. 
 

«Демонтували монумент радянському пілоту Чкалову. На черзі інші пам’ятники російським постатям, яким не місце в публічному просторі України», – зазначив Ткаченко.

Читайте також: у Києві демонтували пам'ятник Чкалову

За словами міністра, демонтаж пам’ятника Ватутіну, який стоїть у Маріїнському парку, погодили і вже відомо, що його демонтують завтра.

«Чекаємо від КМДА визначення місця для перенесення пам’ятника Щорсу і одразу це зробимо», –  наголосив Ткаченко.

Нагадаємо, сьогодні, 8 лютого, демонтували пам’ятник радянському льотчику Валерію Чкалову, який був розташований на розі вулиці Олеся Гончара та вулиці Михайла Коцюбинського у Шевченківському районі.

Ігор Ющенко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!