Щирі, мудрі та веселі. 11 вихованців ЛКП «Лев», які хочуть жити у вас. Фото

8858 0
Серед песиків є як породисті, так і метиси та просто вуличні красуні і красунчики.
Фото: ЛКП "Лев"/Фейсбук

Фото: ЛКП "Лев"/Фейсбук

15 липня у ЛКП «Лев» закінчується карантин. Тож собаки, що там перебувають, мають знайти господарів. Інакше їх доведеться відпустити на місце відлову, повідомляє підприємство. Tvoemisto.tv вже писало про 10 песиків на прилаштування з наступного тижня. Тепер пропонуємо познайомитись ще з 10-ма.

Молода собачка Хана віком близько 1-го рік. Лагідна та добра, весела та грайлива. Підійде на прилаштування у родину з дітьми, які люблять тварин.

Ліра, метис німецької вівчарки. Вже зріла, але енергійна. З радістю виконує деякі базові команди, привчена до повідка, слухняна, мудра.

Зірка – справжня красуня. Молода, дружня, енергійна та гавкуча. Має дуже милий та зворушливий погляд.

Памела – молода та активна собака, добре гуляє на повідку та з радістю виконує деякі базові команди, чудовий охоронець та друг.

Боб – красунчик середнього віку. Вже нажився на вулиці, оскільки до ЛКП «Лев» потрапив на перекліпсацію. За поведінкою він більше схожий на домашнього улюбленця, яким і мав би бути.

Френі – зовсім невеличка за розміром. Жвава, дуже дружня та гавкуча красуня.

Хільда – німецька вівчарка. Дуже мила собака середнього віку. Вона – справжній друг, компаньйон та охоронець.

Вовчиця – чудовий охоронець і водночас дуже дружня собака. Страшенно любить, щоб їй чухали живіт.

Ріана – маленька та гіперактивна жвава собака. З поведінки виглядає на те, що має яскраві гени джек-рассела.

Ягдтер'єр Жака шукає нових господарів, які розуміються на цій непростій породі. Песик для проживання у квартирі, бо за містом може полювати на домашню птицю.

Меліса вже давно в ЛКП «Лев». Її врятували після важких травм, завданих мисливським сильцем. Дружня, віддана, ніжна.

Фото: ЛКП Лев


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!