Шенгенську візу у Львові відтепер можна отримати за коротший термін

7445 1
З 1 червня змінився механізм реєстрації у польському візовому центрі Львова. Відтак вже два місяці для реєстрації у центрі спершу треба здійснити в банку передоплату - 18,5 євро за послуги центру. Раніше ця ж сума, так званий сервісний збір, сплачувалась при подачі документів у візовому центрі.
Фото: mandarinchik.net

Фото: mandarinchik.net

Нова система скоротила час очікування дати подачі документів на візу, а також зменшила вплив на реєстрацію недобросовісних посередників, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

При здійсненні оплати кожен клієнт отримуэ унікальний персональний код, пов’язаний з його даними.

Для реєстрації на подання документів на візу Польщі потрібно:

- звернутися до будь-якого відділення «Кредобанку» (у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях) та надати касиру паспорт громадянина України, паспорт для виїзду за кордон та номер мобільного телефону;

- сплатити послуги візового центру та отримати квитанцію з унікальним персональним кодом. Код розміщується у полі «Призначення платежу» квитанції (12 цифр у форматі хххх/хххх/ххх).

- через 24 години після оплати – зареєструватися для подачі документів на візу на сайті пунктів прийому візових анкет або зателефонувавши на гарячу лінію візового центру. Отриманий код потрібно ввести у формі для реєстрації на сайті або ж назвати консультанту гарячої лінії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК ЗРОБИТИ ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ У ЛЬВОВІ. ІНФОГРАФІКА

Отриманим кодом може скористатися лише особа, що здійснювала оплату. Термін дії коду – 6 місяців з моменту оплати. Дату подачі документів можна змінити один раз.

При візиті до візового центру додаткові платежі, крім консульського збору, не стягуються.

Інфографіку як отримати шенгкнську візу у Льввові можна знайти тут.

 


Читайте також:
14 Липня, 2014 23:52
Сергій Це трохи систематизувало роботу візового центру але не зняло складнощів. Таке враження що посередницька фірма, якою є FSO Global, скоріше намагається боротися з посередниками, аніж ефективно виконувати свою функцію, за яку отримує значні кошти, а є тільки визначеною фірмою з надання послуг. А значить не тільки спачувати податки але й надавати доступ до публічної інформації, та зобов'язана виконувати вимоги прав споживача! А якщо ні, то нести за це відповідальність. Окрім прямих функцій, фірма намагається зав'язати на себе все, що можна - скоро будуть не тільки страхівки виписувати та оформляти анкети, звичайно за гроші, а ще може й возити подорожуючих за кордон. Необхідно зауважити, що той хто намагається принизити роль посередника, забуває, що посередник, частіш за все, працює згідно законодавства - має відповідний КВЕД, сплачує податки, та надає послуги, так само, як згадана фірма. Ті послуги, які вважає за потрібне, згідно законодавства. В тому числі й оформлення аплікаційних анкет, страхування, фотографування та інших інформаційно-консультаційних послуг. І візовий центр в багатьох питаннях, тут не є фахівцем, а тим більше конкурентом, бо специфіки цієї не зрозуміє і не задовільнить!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!