Десятьох людей в Україні перевіряють на коронавірус

2990 0
Всі вони – у Чернівецькій області.
Фото: РБК

Фото: РБК

У Чернівецькій області через підозру на зараження коронавірусом SARS-CoV-2 госпіталізували ще двох людей. Загалом же в Україні перевіряють на вірус десятьох людей. Про це під час брифінгу повідомив головний санлікар України Віктор Ляшко.

Читайте також: Усе, що треба знати про коронавірус в Україні

«Ще двоє буковинців сьогодні, 5 березня, госпіталізували до інфекційного відділення із підозрою на коронавірус», – кажуть у Чернівецькій ОДА.

Там уточнили, що вони незадовго до цього подорожували Італією. Напередодні ввечері у Чернівецькій області через підозру на коронавірус госпіталізували одну людину, перед цим – ще трьох.

Читайте також: У Нових Санжарах закінчується обсервація евакуйованих українців із Китаю

Нагадаємо, вчора в Україні виявили одного хворого на коронавірус, який разом із дружиною прилетів із Італії до Чернівців. Нині він перебуває в Чернівецькій інфекційній лікарні. Ще четверо українців хворі поза межами країни: одна дівчина в Італії та троє пасажирів лайнера Diamond Princess у Японії. Одна пасажирка лайнера вже вилікувалася

Загалом у світі до 5 березня виявили понад 95 тисячі лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них понад три тисячі – летальні. Повністю одужали вже понад 53 тисяч людей.

Про симптоми та лікування коронавірусу можна почитати у спецматеріалі Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!