«Схід і захід разом!». У Харкові тисячі людей взяли участь у Марші єдності

3455 0
У заході взяли участь тисячі людей.
Фото: REUTERS

Фото: REUTERS

Сьогодні, 5 лютого, у Харкові тисячі людей вийшли на Марш єдності, повідомляє НВ.

Читайте також: Я живу за 36 км від Росії і вірю в український Харків

Ініціаторми акції стали Штаб оборони Харківщини та кілька десятків громадських організацій.

Читайте також: Ворог не нападе, якщо буде спротив. Андрій Садовий та Максим Козицький про ймовірну загрозу

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, учасники маршу скандували «Україна понад усе!», «Схід і захід разом!» тощо. На чолі колони йшли організатори акції з банером «Харків – це Україна!» та їхала машина зі звукопідсилювальною технікою, лунали пісні українських гуртів.

Читайте також: Окупація Харкова може бути метою Росії, – Зеленський

Всередині колони несли 100-метровий жовто-синій прапор.

У заході взяли участь тисячі людей, пише hromadske. У коментарі виданню опитані харків'яни сказали, що відчувають високу військову загрозу з боку Росії, але готові оборонятися. Також вони запевнили, що місто дуже змінилося і з 2014 року стало патріотичнішим.

Нагадаємо, що львівська журналістка, яка родом із Харкова, Катерина Бортняк розповіла про настрої харків'ян перед загрозою та чому вони не дуже вірять у російське вторгнення. Про це читайте у її колонці.

Фото: REUTERS, НВ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!