Східниця з висоти. Як виглядають відремонтовоні дороги у курортному селищі

1751 0
Дорожники відремонтували майже 40 кілометрів дороги.
Фотоскрін із відео

Фотоскрін із відео

У 2020 році на Львівщині завершили ремонт на двох ділянках дороги Т-14-02 (Східницький перевал та Дрогобич – Пісочна), загальною протяжністю майже 40 км. Служба автомобільних доріг показала, як виглядає відремонтована дорога.

Дорогу Східниця – Пісочна розпочали ремонтувати три роки тому. За останній рік на цю дорогу виділили 280 млн грн. Дорогу ремонтувала підрядна організація ТзОВ «Автомагістраль-Південь».

Додамо, що біля Трускавця на Львівщині збудують новий відрізок дороги Східниця – Пісочна, що стане новою об'їзною дорогою для курортного міста.

Нагадаємо, що Кабмін погодив виділити 581,4 млн грн на ремонт та будівництво доріг на Львівщині у 2021 році. Про те, які дороги державного значення ремонтуватимуть на Львівщині, читайте у матеріалі.

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!