Шість муркотунів з ЛКП «Лев» хочуть додому і на ручки. Фото

4977 0
П'ятеро киць і котик готові муркотіти персонально вам.
Фото: ЛКП Лев/Фейсбук

Фото: ЛКП Лев/Фейсбук

У ЛКП «Лев» пропонують прихистити п'ятьох киць і кота, які втомилися ховатись підвалами і хочуть жити у добрій сім'ї.

Познайомитись та взяти котика можна на вул. Промисловій, 56 – у Центрі адопції тварин. За детальною інформацію потрібно звертатись за номером (068) 535 45 45 щодня з 8:00 до 20:00.

Грейс, 1 рік. Пишна, добра, смішна і дуже квартирна. Вихована, тиха, м'яко ходить, м'яко муркає і м'яко грається. Любить поїсти і полежати в затишному місці.

Фіалка, 2 роки. Дуже вродлива кицька з неймовірними очима. Має характер собаки – віддана, працьовита, довіряє не всім, а лише тим, кого любить.

Маня, 1 рік. Ніжна, молода, мініатюрна киця. Має виразний чорно-білий окрас і жовті, як в ящірки, очі. Гарна, стильна і дуже зворушлива.

Зірка, 1 рік. Комедіантка і фантазерка. Хороша, весела кицька, з нею не буде нудно.

Люся, 1 рік. Струнка, вишукана, елегантна дівчинка. Любить себе демонструвати, тертися об ноги і загравати хвостом.

Мурчик, 2 роки. Великий, щокатий, добрий котяра. Хоче комфорту, погладжувань і смаколиків. Дуже класний, потішний і добродушний хлопець.

Фото: ЛКП Лев/Фейсбук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!