На правах реклами

Шість переваг відпочинку в заміському маєтку

2856 0
Посиденьки вдома з улюбленими фільмами, активний відпочинок чи наодинці з природою? Ідеальний відпочинок для всіх різний, проте, можна об’єднати все в одному місці. Саме такі переваги має відпочинок в маєтку за містом.

Якщо не має змоги відпочити біля моря, тоді поїхати на Шацькі озера – найкращий варіант. Саме маєток Nester House розташований практично на березі мальовничого озера Світязь в Шацькому заповіднику, що за 220 км від Львова. Поруч з ним знаходиться автомобільна дорога, кафе та магазини, та це ще не всі переваги відпочинку в маєтку.

  1. Маєток сімейного відпочинку Nester House - це саме те місце, де задоволеними залишаться всі. Кожен член сім’ї знайде заняття, яке йому до душі. 
  2. Про жінок в маєтку подбали в першу чергу: тут працюють справжні  майстри, які зроблять чудовий масаж, також можна відвідати чани з аромамаслами, які позбавлять від втоми.
  3. Ще однією перевагою відпочинку в Nester House є можливість спробувати унікальну процедуру - обгортання лікувальними грязями сапропель. Їх видобувають із дна озера Прибич, що розташоване в Шацькому природному парку, та є одним з багатьох цілющих озер цього краю. Саме на їх основі виготовляють дуже багато косметики для догляду за тілом, а більшу її частину експортують у Францію. Тому можна не переплачувати і насолодитися процедурами відразу на відпочинку. 
  4. Для любителів активного відпочинку на території маєтку можна взяти в оренду човни, квадроцикли та велосипеди.
  5. Для наймолодших є дитячий майданчик, а влітку працюють аніматори. 
  6. На території маєтку ви зможете зловити рибу в ставку відразу приготувати її на мангалі. 

Скориставшись зараз послугою Раннє бронювання, ви значно зекономите витрати на проживання в маєтку. Подорожуйте Україною і відкривайте для себе нові цікаві куточки для відпочинку.

Детальніша інформація про Nester House – на сайті.

Контактна інформація

Тел.: 093 663 30 08; 097 907 56 84; 099 434 40 34.

E-mail: [email protected]


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!