Шість приміських поїздів Львівської залізниці змінили розклад руху. Перелік

2268 0
Фото: Залізничний інформаційний портал

Фото: Залізничний інформаційний портал

Від сьогодні, 28 березня, зі змінами у розкладі курсуватимуть кілька приміських поїздів. Про це повідомляє пресслужба Львівської залізниці.

Читайте також: На Львівщині висадку й посадку пасажирів Укрзалізниця поки не обмежуватиме

Зокрема, зміни стосуються таких поїздів:

  • № 6045 Тернопiль-Пас. – Львів;
  • № 6063 Ходорів – Львів;
  • № 6310 Заболоття – Ковель;
  • № 6314 Заболоття – Ковель;
  • № 6549/6550 Сянки – Мукачево;
  • № 6583 Солотвино-1 – Королево.

 

Також, як нагадує Львівська залізниця, через перевід годинників, від сьогодні поїзди на території України курсуватимуть за літнім часом.

Читайте також: «Укрзалізниця» у 2021-му щомісяця збільшуватиме вартість проїзду

«У квитках на поїзди формування Укрзалізниці вказано вже відкоригований графік руху пасажирських та приміських поїздів. Тому мандрівникам, які запланували поїздки на цей вихідний день, а також тим, хто зустрічатиме на вокзалі друзів або гостей, варто бути уважними та вчасно привести у відповідність час свого годинника», – йдеться у повідомленні.

Львівська залізниця звертається до пасажирів із проханням урахувати зміни під час планування поїздок у вказаних сполученнях, уважно слідкувати за оголошеннями на вокзалах та станціях. З актуальним розкладом руху приміських поїздів можна ознайомитися на веб-сайті регіональної філії «Львівська залізниця».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!