Шість років без Кузьми. Львівський гурт LEONVOCI переспівав пісню «Мовчати». Відео

993 0
Музиканти долучилися до вшанування пам’яті легендарного музиканта.
Фото: LEONVOCI

Фото: LEONVOCI

До шостої річниці з дня загибелі лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка колектив LEONVOCI випустив пісню Кузьми «Мовчати».

«Цю пісню обрали, бо культура вже довгий час мовчить. Не відбуваються повноцінні концерти. І це доводить до крику, який ми часто виражаємо мовчанням. Іноді мовчанням можна виразити більше почуттів, ніж мовою...», – зазначили учасники гурту.

LEONVOCI – український чоловічий вокальний квартет, заснований 2015 року у Львові. В перекладі з італійської та іспанської LEONVOCI – «Голоси левів» або ж «Голоси Львова». Репертуар гурту складається з пісень, арій з опер та популярної музики різними мовами: іспанською, італійською, німецькою, французькою, польською, англійською та українською.

Читайте також: Сьогодні минає шість років, як загинув Кузьма. Хіти, які ми пам'ятаємо

Нагадаємо, 2 лютого 2015 року під час ДТП загинув Андрій Кузьменко, лідер гурту «Скрябін». Позашляховик, за кермом якого був Кузьма, зіткнувся з вантажівкою на Дніпропетровщині. Поховали співака на Брюховецькому кладовищі поблизу Львова. 4 лютого Львів прощався зі Скрябіним всю ніч. Цього року президент України Володимир Зеленський посмертно присвоїв Андрію Кузьменку звання Героя України.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!