Шість вихованців ЛКП «Лев» шукають нових господарів. Фото

5646 0
2 киці та 4 песика залюбки стануть вашими новими домашніми улюбленцями.
Фото: Ірини Шелест

Фото: Ірини Шелест

Львів’ян закликають прилаштувати чотири собаки ЛКП «Лев» і дві кішки. Про це йдеться  на сторінці підприємства в Facebook.

Тварини можуть перебувати на підприємстві протягом 15 днів. Якщо за цей час їх не прилаштовують, то випускають на місце відлову. ЛКП «Лев» розташоване на вул. Промисловій, 56 та працює щоденно з 8 до 20 години, а комунальна ветеринарна клініка при ЛКП – цілодобово. Вона надає платні послуги.

Лагідна киця Марта, віком близько року.

Мартіну також ще немає року. Метис німецької вівчарки. Енергійний пес, який потребує навчання і досить швидко вчиться. Полюбляє довгі та активні прогулянки, стане надійним другом та охоронцем.

Кішка Рижулька також ще немає навіть рочку.

Молода собака Діна, соціалізована, гарно гуляє на повідку, слухняна та піддається навчанню. Може проживати в квартирі та стати другом і компаньйоном.

Пітер дуже любить контактувати з людьми. Молодий пес стане вірним охоронцем та другом.

Метис німецької вівчарки Кайра має вже вікові проблеми з зором. Проте тварина дружня та слухняна. Наразі тварина адаптовується до людей і починає їм довіряти.

Нагадаємо, собака Пальма, над якою восени познущалися невідомі, зараз також шукає господаря.

Всі фото: Ірина Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!