Шістьох патрульних Львова підозрюють у вбивстві з необережності

9795 0
Суд відсторонив їх від служби та призначив запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.
Фото: сторінка Ігоря Зінкевича у "Фейсбук"

Фото: сторінка Ігоря Зінкевича у "Фейсбук"

Учора, 8 травня, Галицький суд Львова обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту та відсторонив від служби шістьох працівників патрульної поліції Львівської області. Їм оголосили підозру у вбивстві з необережності та перевищенні службових повноважень. Патрульним загрожує до 10 років ув’язнення, - повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Йдеться про інцидент на початку лютого в гральному закладі, коли під час затримання помер 22-річний хлопець.

Читайте також: У Львові патрульного звільнили з роботи і позбавили прав за нетверезе водіння

«Хлопці, які є підозрюваними, неодноразово відзначалися за сумлінну службу. Затримували озброєних злочинців, визволяли заручників. У них відмінна характеристика. Ми вважаємо зажорстким запобіжний захід, адже три місяці слідства довели нашу відкритість та співпрацю щодо всебічного об’єктивного розслідування», – говорить начальник Управління патрульної поліції у Львівській області Роман Пилипенко.

Нагадаємо, 9 лютого патрульні під час відпрацювання лотерейних закладів в одному з них виявили у хлопця пакет з невідомою речовиною. 22-річний львів’янин поклав його до рота і спробував піти. Патрульні затримали його і вмовляли виплюнути пакет, однак хлопець ковтнув його, після чого знепритомнів та помер.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!