Школа європейських студій для студентів та випускників. Як взяти участь?

1854 0
Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ оголошують про набір учасників на тринадцяту сесію Школи європейських студій в Україні (EU Study Days in Ukraine).
Фото: modernukraine.eu, viza.vn.ua, oa.edu.ua

Фото: modernukraine.eu, viza.vn.ua, oa.edu.ua

Тринадцята сесія відбудеться 30 вересня – 4 жовтня 2015 року в Острозі та буде зорієнтована на учасників із західних регіонів України.

Школа дасть можливість українським студентам та випускникам ВНЗ:

  • дізнатися більше про Європейський Союз від найкращих європейських та українських фахівців;
  • глибоко вивчити основні питання відносин між Україною та Європейським Союзом в усіх ключових сферах (політика, безпека, війна на Донбасі, Мінський процес, анексія АР Крим, санкції, економіка, енергетика, право, цінності, візові питання, перспективи імплементації Угоди про асоціацію тощо);
  • отримати можливість спілкування з представниками інституцій Євросоюзу та його держав-членів, а також з провідними експертами й науковцями;
  • створити мережу активних освічених молодих людей, що підтримують європейську інтеграцію України.

Участь можуть взяти студенти (останні курси) та випускники українських ВНЗ (які закінчили університет не більше, ніж три роки тому) із Волинської, Рівненської, Львівської, Тернопільської, Хмельницької, Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей (цільові регіони 13-ї сесії). Пріоритет буде надаватися студентам та випускникам, що здобули (здобувають) освіту за спеціальностями: міжнародні відносини, європейські студії, право, політологія, економіка, фінанси, бізнес, соціологія, журналістика, історія, культурологія, філософія, філологія.

Для подання заявки на участь в EU Study Days потрібно заповнити онлайн-анкету. Кінцева дата подання заявок – 15 вересня 2015 року, 23:00.

Для участі у сесії буде відібрано 40 осіб з цільових областей. Відбір учасників відбуватиметься на основі поданої заявки та за такими критеріями: а) освітній рівень студента чи випускника, б) представлення якнайбільшої кількості регіонів, в) володіння англійською мовою.

Участь у Школі є безкоштовною для відібраних студентів. Організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників з інших міст.

Робочі мови Школи – українська та англійська. Знання англійської мови (вміння говорити та читати англійською, а також розуміти усне мовлення) є обов’язковим для участі у Школі.

EU Study Days (Школа європейських студій в Україні) дає можливість українським студентам та випускникам ВНЗ дізнатися більше про Європейський Союз та стосунки між ЄС та Україною від ключових експертів у цій сфері. Більше інформації про Школу, її минулі сесії ви знайдете на сайті Школи (www.eustudydays.com) чи на її сторінках в мережі Facebook, Vkontakte.

Контактна особа: Ірина Мовчан, Український освітній центр реформ, [email protected]

Координаційної групи проекту: email: [email protected], тел.: 097 321 47 30

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!