Школа на Богдана Хельницького у Львові збудує спортзал за понад 40 млн гривень

2213 3
Завершити роботи мають до кінця 2020 року.
Фото: google maps

Фото: google maps

На вулиці Богдана Хмельницького, 132 на території школи №7 збудують спортзал. Відповідний тендер оголосили на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: У Львові ремонтують десятки шкіл: що вже зробили

Містобудівні умови та обмеження на будівництво спортзалу погодили у жовтні 2016 року. За ними спортзал має бути двоповерховим, а його площа становитиме 11 37,00 кв. м. Наприкінці 2016 року його почали будувати, проте у середині 2017-го року законсервували. Підрядник «Вест Білдінг Груп» не відзвітував про використання 400 тисяч гривень авансу, тому суд зобов'язав їх повернути, а на добудову спортзалу оголосили новий тендер.

Тендер вже оголошували торік у жовтні. Тоді очікувана вартість робіт становили 24,8 млн гривень, але торги не відбулись через замалу кількість учасників. Цього разу очікувана вартість робіт – 41,4 млн гривень.

Читайте також: Ще у двох школах Львова тимчасово призупинили навчання

Окрім будівництва самого приміщення, на його території мають облаштувати водовідведення та відповідні комунікації, протипожежний захист і освітлення території. Після будівництва територію мають прибрати, озеленити, огородити спортмайданчик та встановити меблі. Завершити роботи мають до кінця 2020 року.

 


19 Лютого, 2019 18:51
Ярослав Прошу.
19 Лютого, 2019 16:40
Твоє місто Дякуємо за коментар
19 Лютого, 2019 14:59
Ярослав Шановні журналісти, перш ніж видавати матеріал, опрацьовуйте його. Спортзал в даній школі почали будувати ще чотири роки тому (моя дитина тоді пішла в перший клас цієї школи), розрили футбольне поле на подвір'ї, залили частково фундамент з арматурою, що стирчить і все. Виявляється, фірма, що виграла попередній тендер, кудись зникла разом з грошима на будівництво, порушено кримінальну справу. На всі запитання батьків директорка школи відповідає, що ведеться слідство і вона нічого нового повідомити не може. На подвір'ї даної школи проходили влітку слухання про сміттєпереробний завод, ваші журналісти були присутні там і могли бачити це будівництво. Тому прохання подавайте інформацію в повному вигляді, а не тільки те, що прикрашає нашу місцеву владу.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!