Школа реабілітаційної медицини УКУ надасть стипендії усім студентам: деталі

2415 0
Завдяки доброчинцям Українського католицького університету, зацікавленим у створенні в Україні сучасної моделі підготовки фахівців у сфері реабілітації, всі цьогорічні вступники на магістерські програми з фізичної терапії та ерготерапії отримають стипендії, які покривають 50% вартості навчання. Про це повідомляють на офіційній сторінці університету у Facebook.
фото: facebook.com/UkrainianCatholicUniversity

фото: facebook.com/UkrainianCatholicUniversity

Відтак студенти сплачуватимуть 12500 грн замість 25000 грн. За результатами першого семестру навчання, 5 найкращих студентів на кожній з програм з другого семестру зможуть отримати 100% стипендію.

Академічна успішність стипендіатів у першому семестрі повинна становити 85/100. Кандидати на стипендію також повинні виявляти соціальну активність, займатися волонтерською працею у сфері реабілітації (допомога в реабілітаційних центрах, робота з людьми з особливими потребами, тощо).

Додамо, фахівці з «фізичної терапії» та «ерготерапії» зможуть працювати як в умовах мультидисциплінарної команди (фізичний терапевт, ерготерапевт, лікар реабілітаційної медицини, психолог, соціолог), так і в монопрофесійному середовищі. Упродовж навчання проводитимуться 6 циклів практичної підготовки загальною кількістю 1020 годин під безпосередньою супервізією сертифікованих фахівців – фізичних терапевтів з досвідом закордонних стажувань. Більше про магістерські програми фізичної терапії та ерготерапії читайте за посиланням.

Фундаторами стипендій є Канадський Фонд дітей Чорнобиля (Children of Chornobyl Canadian Fund), родина Ренати Роман та інші небайдужі особи та організації.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!