Школам на Львівщині рекомендують приєднати осінні канікули до зимових

5415 0
Остаточне рішення щодо графіку та формату навчання громади мають ухвалити до кінця тижня
Фото: профспілка

Фото: профспілка

Зважаючи на пошкодження критичної інфраструктури області та ризики повторних ударів, департамент освіти і науки Львівської ОВА рекомендує максимально продовжити навчання в теплий період року. Так, осінні канікули рекомендують приєднати до зимових. 

Джерело: департамент освіти і науки Львівської ОВА, керівниця відділу дошкільної, загальної середньої освіти та позашкільної роботи департаменту освіти ЛОВА Ірина Сислюк у коментарі Tvoemisto.tv

Читайте також: Скільки учнів очно навчаються у школах Львівщини і коли там розпочнеться опалювальний сезон

«Йдеться про теплий період цієї осені Тобто ми рекомендуємо не робити канікули в кінці жовтня, а вчитися очно, поки дозволятиме температурний режим», – каже Ірина Сислюк. 

Остаточне рішення щодо графіку та формату навчання громади мають ухвалити до кінця тижня, вони враховуватимуть безпекову ситуацію. Окрім цього, головний освітянин Львівщини Олег Паска наголосив на необхідності економити енергоносії.

Читайте також: Чи будуть у школах Львова вводити масковий режим через Сovid-19

Нагадаємо, що кожна школа у Львові планує канікули індивідуально. У більшості закладів загальної середньої освіти осінні канікули відбудуться з 24 по 30 жовтня, або з 31 жовтня до 6 листопада. Tvoemisto.tv з'ясувало у дирекції декількох шкіл, коли там планують канікули і скільки вони триватимуть. Детальніше читайте за посиланням
 
Ольга Коваль
____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!