Школам треба готуватися до дистанційного навчання з нового навчального року, – РНБО

28295 0
Прем'єр Денис Шмигаль попросив місцеву владу допомогти навчальним закладам підготуватися до дистанційної роботи.
Фото: John Schnobrich, Unplash

Фото: John Schnobrich, Unplash

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов під час селекторної наради із президентом заявив, що існує ймовірність того, що восени більшості українських шкіл доведеться перейти на дистанційне навчання.

Тому сьогодні, як передає пресслужба ОП, навчальні заклади мають підготувати відповідні технічні можливості.

Читайте також: ЗНО у Львові в умовах карантину. Як це було

За словами прем’єра Дениса Шмигаля, показник захворюваності значно зріс і становить понад 50 осіб на 100 тисяч населення. Ще 10 днів тому він був менше 40. Водночас летальність становить 2,6%, що свідчить про високий рівень лікування.

Очільник уряду попросив міських голів залучити муніципальні патрулі до роботи з відомствами, що здійснюють контроль,  поставити на жорсткий контроль муніципальний транспорт, а також покращити інформаційну політику та допомогти навчальним закладам підготуватися до дистанційної роботи.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!