Школу в Брюховичах продовжать реконструювати за 8 млн гривень

1966 0
Реконструкцію мають провести до кінця 2020 року.
фото: ГалІнфо

фото: ГалІнфо

У Брюховичах реконструюють та розширюють школу № 41. 25 жовтня школа підписала угоду з підрядником про виконання робіт на майже 7,7 млн грн. Відповідний тендер на реконструкцію оприлюднили у системі публічних закупівель Prozorro.

Брюховицька селищна рада підписала договір про реконструкцію з ТзОВ «Хосаро». Загальна сума реконструкції та розбудови школи сягає 91 млн грн

Роботи в Брюховицькій школі ведуться ще з 2016-го року. За договором, підрядник має спорудити ліфт, помурувати стіни та перегородки в школі, улаштувати перекриття та підлогу з підігрівом, облаштувати стелю, каналізації, водопровід та зовнішнє оздоблення приміщення. Підприємство також зобов’язується замостити тротуарною плиткою доріжки та тротуари.

Читайте також: Біля Професорської колонії у Львові збудують багатоповерхівку. Візуалізація

За інформацією ЛМР, після реконструкції нова школа буде площею 9 тис. м. кв, там зможуть навчатися 620 учнів. Школа виглядатиме як три корпуси, поєднані між собою. Закінчити реконструкцію школи мають до 31 грудня 2020 року.

Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «ХоСаРо» зареєстроване у Львові та займається будівництвом житлових та нежитлових приміщень. Кінцевим бенефіціарним власником компанії є Володимир Хома, якому також належить ПАТ «Львівське АТП – 14630» та низка будівельних компаній.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!