Коли у Львові закінчать облаштовувати класи для нової української школи

2863 0
У деяких класах бракує меблів, а хтось не має дидактичних матеріалів.

Школи Львова використали 89% субвенції на придбання меблів за програмою Нової української школи. З коштів, виділених на дидактичні матеріали, витратили 87%. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповіла заступниця керівниці управління освіти Львова з фінансових питань Галина Левицька.

Читайте також: Перший раз у нову школу. За що платитимуть батьки першокласників

На придбання комп’ютерної техніки витрачено вже 96% з коштів субвенції. За словами Галини Левицької, лише три школи ще не купили необхідне.

«У Львові 64% шкіл вже мають завезені меблі. Решта докуповують. Дидактичні матеріали є майже в усіх школах. Сподіваємось, що наступного тижня закриється питання з технікою», – каже чиновниця.

Вона додає, що завершення процесу з облаштування класів в управлінні освіти очікують до середини листопада.

Читайте також: Нові правила для перших класів. Усе, що варто знати батькам

Нагадаємо, львівські навчальні заклади отримали для НУШ з державного бюджету 13 409 041 грн, з міського бюджету додатково виділили ще 8 964 316 грн.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!