Школяр зі Львова створює авторські малюнки на одязі для допомоги чотирилапим

1793 0
Хлопець вирішив розказати реальні історії за допомогою власних авторських малюнків тварин, які пішли в засвіти через людську байдужість.
фото оксани солук

фото оксани солук

13-річний Вадимир Солук, учень 8 класу середньої загальноосвітньої школи східних мов та бойових мистецтв Будокан створює у Львові одяг з нанесенням малюнків бездомних тварин, які загинули.

«Завуч Тарас Козак попросив на карантині принагідно поділитись своїми талантами. Я не впевнений, що маю «особливий дар», але я вмію «бачити» будь-яку ситуацію з точки зору її вирішення. В ідеалі – своїми силами», – розповідає від імені сина мама Оксана Солук у себе на Фейсбуку.

Учнівський парламент Львова оголосив благодійну акцію «Допоможи чотирилапому». Щоб не лише підтримати їх матеріально, а й звернути увагу глобально, хлопець вирішив розказати реальну історію за допомогою авторських малюнків тварин, які пішли в засвіти через людську байдужість. Він їх наносить на одяг, який можна придбати за символічну ціну.

Зароблені кошти витратять саме на підтримку чотирилапих.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!