Школярам Львова пропонують позмагатися у знанні польської мови та історії

2051 0
Учнівську молодь Львова запрошують до участі у конкурсі на знання польської мови, історії та культури Польщі. До участі у конкурсі запрошуються учні 9-11 класів середніх шкіл. Заявки прийматимуть до 10 березня.
фото:  www.osvitportal.lviv.ua

фото: www.osvitportal.lviv.ua

Факультет прикладних наук Суспільної академії наук в Кракові та Львівський НВК імені Василя Стуса «Спеціалізована школа І ступеня – гімназія міжнародних відносин» оголошують проведення конкурсу на знання польської мови, історії та культури Польщі. Про це інформує Освітній портал Львівщини.

До участі у конкурсі запрошуються учні 9-11 класів середніх шкіл. Заявки прийматимуть до 10 березня в електронному вигляді за адресою: [email protected] та [email protected], або у формі анкети на web-сайті: www.krakow.spoleczna.pl.

Читайте також: 5 ресурсів, які допоможуть легко та цікаво вивчити польську

Конкурс проводитиметься польською мовою в три етапи. Деталі про проведення конкурсу можна завантажити тут.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!