Політична реклама

Школярі Львова можуть готуватися до ЗНО онлайн

1465 0
За півтора місяця до іспитів Яндекс додав на zno.yandex.ua ще 50 тестів.

Тепер на сервісі є понад 100 варіантів завдань ‒ це питання основних і пробних сесій ЗНО за останні чотири роки, повідомляє прес-служба Яндексу.

Також тут зібрано тести з усіх предметів, які доведеться пройти у червні. Школярі можуть використовувати їх для тренування або перевірки свого рівня знань. З кожного пройденого тесту сервіс надає повний звіт: на скільки питань користувач відповів правильно, де зроблено помилки, і скільки балів вдалося набрати.

За даними Центру оцінювання якості освіти, цього року іспити складатимуть 297 тисяч випускників, з них понад 17 тисяч — із Львівської області.  Найпопулярнішими предметами на сервісі були українська мова та література, а також історія України.

Запропоновані тести підготовлено Українським центром оцінювання якості освіти. Вони доступні українською та російською мовами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!