Політична реклама

Школярі Львова не забезпечені якісним та повноцінним харчуванням

1318 0
Львівських школярів годували продуктами, без відповідних документів про їх якість та безпеку.

Прокуратура Львівської області перевірила стан додержання місцевими органами виконавчої влади та контролю законодавства щодо захисту прав дітей на безпечну для їх життя продукцію та якісне харчування.
    
У ході перевірок виявлено низку порушень, насамперед в діяльності посадовців органів влади, інформує прес-служба прокуратури Львівської області.
    
Зокрема, встановлено, що внаслідок неналежного фінансування на рівні місцевих державних адміністрацій у навчальних закладах Львова учні 1-4 класів не забезпечені високоякісним та повноцінним харчуванням.
    
У харчуванні учнів шкіл, дошкільних та інтернатних закладів міста використовували продукти без документів, що посвідчують їх якість та безпечність.
    
У навчальних закладах Галицького та Франківського районів Львова виявили випадки харчування учнів продукцією із забороненим вмістом синтетичних барвників, консервантів та підсолоджувачів.
    
Зважаючи на виявлені порушення у діяльності органів та закладів освіти обласного підпорядкування прокуратурою області внесено подання голові Львівської обласної державної адміністрації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!