У Львові учнів навчатимуть поведінки в надзвичайних ситуаціях

2083 0
У Львові стартують тренінги, під час яких навчатимуть правил поводження у випадках масових заворушень чи бойових дій.

Протягом місяця зі школярами й педагогами львівських шкіл обмінюватимуться знаннями і досвідом курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, волонтери, рятувальники.

Під час роз’яснювальних бесід учні та вчителі дізнаються про правила поведінки під час функціонування системи оповіщення, у випадку масових заворушень чи бойових дій, анонімних повідомлень про замінування або виявлення підозрілих предметів.

Читайте також: Сьогодні у Львові увімкнуть сирени

Необхідність вжиття таких заходів полягає у введенні на території Львівської області стану підвищеної готовності та ухвалою Кабінету міністрів України про визнання надзвичайної ситуації державного рівня, введення режиму надзвичайної ситуації на території Донецької і Луганської областей, – інформує прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!