Шлюб за добу: львів’ян запрошують взяти участь у конкурсі

4735 0
У Міністерстві юстиції України оголосили конкурс з відбору пар, які першими зможуть зареєструвати шлюб протягом 24 годин. Про це повідомив міністр юстиції Павло Петренко.
фото: prozak.info

фото: prozak.info

«Ми оголошуємо конкурс і запрошуємо взяти в ньому участь і стати першопроходцями новаційної послуги Мін'юсту всі закохані пари, які вирішили зареєструвати свої відносини і створити сім'ю», - написав він на своїй сторінці у Facebook

Історії закоханих  будуть опубліковані на сторінці проекту у Facebook.

Зазначимо, що реєстрація відбудеться у день звернення. Щоб взяти участь у конкурсі треба надіслати історії свого кохання і фото на скриньку [email protected].

Переможці зможуть зареєструвати шлюб у перший день запуску сервісу Шлюб за добу 19 серпня у Львові.

Нагадаємо, Кабінет міністрів схвалив впровадження пілотного проекту по реєстрації шлюбу протягом однієї доби в шести містах України, серед них і у Львові.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!