Шмигаль повідомив, хто стане новим міністром освіти

1385 0
Також Олександр Камишін стане міністром стратегічних галузей промисловості, а Михайло Федоров – віцепрем’єр-міністром з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністром цифрової трансформації України.
Фото: Вікна

Фото: Вікна

Міністром освіти планують призначити Оксена Лісового, а міністром стратегічних галузей промисловості – Олександра Камишіна, про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Сьогодні на засіданні фракції політичної партії «Слуга народу» обговорили кадрові зміни в Уряді, які плануються на наступний тиждень.

  • Звільнення міністра освіти і науки Сергія Шкарлета;
  • Призначення міністром освіти і науки Оксена Лісового;
  • Звільнення з посади міністра стратегічних галузей промисловості Павла Рябікіна;
  • Призначення на посаду міністра стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна».

Шмигаль також додав, що віцепрем’єр-міністр Михайло Федоров буде опікуватися ще низкою напрямків, окрім діджиталізації. Його майбутня посада – віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації України.

Окрім того, представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук повідомив, що у парламенті зареєстровані заяви про відставку Шкарлета і Рябікіна, а також Федорова.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!