Денис Шмигаль призначив тимчасового міністра економіки

2195 0
Ним став перший заступник попереднього міністра Тимофія Милованова Павло Кухта.
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне

Тимчасово виконувачем обов’язків голови Міністерства розвитку економіки став перший заступник цього відомства Павло Кухта. Про це повідомив сам Кухта на свій сторінці у Фейсбук.

За його словами, сьогодні за рішенням Уряду на нього поклали тимчасове виконання обов’язків Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Читайте також: «Нові обличчя» в Кабміні. Хто вони

Він пояснив це призначення тим, що для команди важливо, щоб ті зміни та реформи, які вдалося запустити за шість місяців роботи (а це ринок землі, запуск приватизації, реформа держпідприємств, створення інструментів для залучення інвестицій та багато іншого), не пропали безслідно та продовжувалися.

Павло Кухта також пообіцяв докласти максимум зусиль для того, щоб процес зміни Уряду ніяким чином не позначився на злагодженості та якості роботи Міністерства, а всі напрацювання були передані наступникам.

Читайте також: Люди прагнуть сильної влади і руки в управлінні державно. Бекешкіна про тренди соціології

Нагадаємо, що 4 березня Верховна Рада, відправила у відставку прем’єр-міністра Олексія Гончарука і схвалила склад нового уряду. Також депутати призначили львів’янина Дениса Шмигаля на посаду прем'єр-міністра України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!