На правах реклами

Сhocoboom запустив неординарний батончик для здорового харчування

1844 0
HEMPEN позиціюють, як продукт для здорового харчування, а ще він для тих, хто любить експериментувати зі смаками.

Шоколадний бренд Сhocoboom запустив на ринок новий, так званий «імпульсний продукт», – батончик HEMPEN. Новинка дозволяє виділитися з натовпу та «хайпанути» чимось незвичним.

Як розповідає Tvoemisto.tv директорка з маркетингу ТМ CHOCOBOOM Наталія Павлів, такий батончик відповідає світовим трендам і чогось подібного в Україні ніхто ще не робив. А все через те, що він містить у своєму складі натуральне насіння коноплі (канабісу), не має трансжирів, пальмової олії, штучних ароматизаторів, барвників і консервантів.

«У Європі та Америці конопляна тема дуже трендова. І якщо коноплю первинно населення звично сприймає як продукт для розваг, то ми зміщуємо акценти, адже це насамперед суперфуд. Харчова індустрія розвинених країн світу має в своєму арсеналі солодощі з коноплею, звісно, без шкідливих речовин ТГК (тетрагідроканабінол). В Україні наша компанія першою випустила на ринок таку неординарну новинку  батончик HEMPEN. До речі, українці здавна використовували коноплю як в побуті, так і в харчуванні. Фактично, нашою новинкою ми повертаємося до традицій, а не тільки підтримуємо світову моду на смаки в їжі», – каже вона.

У Сhocoboom стверджують, що для них головний пріоритет – якість і, перш за все, там дбають про те, щоб їхні цукерки не шкодили здоров’ю. Також виробник прагне донести споживачам те, що солодощі – це не лише смачно, а й корисно. HEMPEN позиціюють як продукт для здорового харчування, адже містить у своєму складі магній, кальцій, фосфор, вітамін D, а також жирні кислоти Omega-3 та Omega-6. А ще він для тих, хто слідкує за трендами, любить експериментувати зі смаками, виділятися з натовпу, бути попереду інших.

«Як правило, в продукції, яку виробники презентують як суперфуд, міститься корисних інгредієнтів не більше 0,5-1%. У нашому ж батончику HEMPEN вміст коноплі становить 22%! Такий високий вміст корисного складника зумовлює доволі специфічний смак батончика, який абсолютно не подібний на те, що українські споживачі пробували до цього часу. Тим більш приємно отримувати позитивні відгуки з ринку від поціновувачів унікальних смаків та знавців продукції харчування на основі коноплі», – додає Наталія Павлів.

У лінійці ТМ Chocoboom надалі планують запускати шоколадні цукерки з корисними властивостями. Це будуть несподівані поєднання смаків та інгредієнтів. А конопляний батончик, за словами Наталії Павлів, – перша ластівка, що позначає зміну в маркетинговій стратегії компанії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!