Шоколадний Нептун, Ратуша та Опера: у Львові – Свято шоколаду

2876 0
У Львівському палаці мистецтв відучора триває VII Національне свято шоколаду. З цієї нагоди відомий шоколатьє Валентин Штефаньо створив Святковий 5-метровий стіл, де все із справжнього шоколаду. Там є і шоколадні фонтани з площ Ринок, і міська Ратуша, іОперний театр.
Фото Експрес

Фото Експрес

Як зазначив кондитер, це найбільший святковий стіл, створений із шоколаду, який йому доводилось робити. Упродовж свята буде приготовлено понад 300 шоколадних десертів, які буде запропоновано гостям Свята. Кожен охочий зможе поласувати за шоколадним столом, здійснивши благодійний внесок, пишуть Львівські новини онлайн.

Зібрані кошти із частувань за святковим шоколадним столом буде передано через Фонд гарнізонного храму св. Петра і Павла у Львові для надання допомоги військовослужбовцям у зоні АТО.

Також сьогодні до 22:00 у дворі Палацу мистецтв (вул. Коперника, 17) діятиме Ярмарок шоколадних виробів, галерея скульпторів, дитяча шоколадна країна,

шоколадна пошта «Зі Львова з любов’ю», майтер-клас з приготування шоколадних десертів, шоколадні інсталяції та чемпіонат кондитерів-аматорів.

О 17:00 – пригощання святковим шоколадним тортом. Повна програма.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!