Шостий день фестивалю LvivMozArt. Події та локації

1283 0
У Львові виступатиме зірка світової сцени та найшвидший піаніст.
фото Богдана Ємця

фото Богдана Ємця

У Львові триває третій сезон фестивалю класичної музики LvivMozArt. Сьогодні, 8 серпня, у його межах відбудеться два концерти.

19:30 - оперний гала-концерт. Зірка Південної Африки, справжнє відкриття світової сцени Пумеза Мацікіза сяятиме у Львівській опері. Співачка підписала ексклюзивний контракт з компанією Decca Classic на випуск своїх сольних альбомів. А її останні виступи пройшли в Tearto alla Scala в Мілані, Dallas Opera в Америці, на BBC Proms в Лондоні. Музичні критики високо оцінюють особливий тембр голосу Пумези.

Локація: Львівська опера, пр. Свободи, 28.

21:00 - речиталь Любомира Мельника. Він визнаний найшвидшим піаністом у світі і ніхто досі не побив рекорд, встановлений Мельником в Швеції у 1985 році. Гра піаніста співзвучна із глибоким зануренням в простори Всесвіту. Це водночас медитація та стан невпинного руху в потоці музичних вібрацій. Як філософ та композитор методику своє гри Мельник виклав в трактаті «Відкритий час: мистецтво безперервної гри».

Локація: Lem Station, вул. Вітовського, 57.

Квитки можна придбати за посиланням. А повна програма фестивалю тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!