Шойгу, ймовірно, відсторонили від управління військами в Україні, – британська розвідка

1130 0
Російські офіцери та солдати, які мають власний досвід війни, ймовірно, регулярно висміюють шойгу.
володимир путін і сергій шойгу

володимир путін і сергій шойгу

Британська розвідка розповіла про проблеми у міністра оборони рф сергія шойгу, який через відсутність успіхів на полі бою опинився в немилості у президента володимира путіна. Про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії, передає Європейська правда.

Зокрема, розвідка згадує нещодавні повідомлення незалежних російських ЗМІ, що через проблеми, з якими стикається росія у війні проти України, шойгу тепер відсторонений від російського керівництва, а оперативні командувачі безпосередньо інформують президента путіна про хід війни.

Читайте також: ЗСУ прорвали першу лінію оборони на Херсонщині 

Як стверджують у Міноборони Британії, російські офіцери та солдати, які мають власний досвід війни, ймовірно, регулярно висміюють шойгу за його неефективне та відсутнє керівництво, оскільки прогрес росії зупинився.

«Ймовірно, шойгу довго намагався подолати свою репутацію людини, яка не має значного військового досвіду, оскільки більшу частину своєї кар’єри він провів у будівельному секторі та в Міністерстві надзвичайних ситуацій», − йдеться в огляді.

Нагадаємо, станом на 187 день повномасштабного вторгнення Росії втрати окупантів на війні в Україні становлять – 47 100 військових, 1 947 танки та 1 060 артилерійських систем. Найбільших втрат противник зазнав на Донецькому напрямку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!