Штраф за водіння у нетверезому стані може сягнути 100 тисяч гривень

2966 1
Якщо нетверезий стан водія за кермом стане причиною ДТП з постраждалими, то винуватцю загрожуватиме ув’язнення, або штраф у розмірі 102 тис. гривень.
фото: www.autocentre.uа

фото: www.autocentre.uа

Внесення змін до Кримінального кодексу передбачає посилення відповідальності за водіння в нетверезому стані або у стані, викликаному вживанням наркотичних або інших одурманюючих засобів, якщо вони заподіяли потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості.

За таке порушення пропонується ввести штраф від чотирьох до шести тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (68 000-102 000 гривень) або виправні роботи на термін до двох років, чи арешт на термін до шести місяців, або обмеження волі до трьох років із позбавленням права керування транспортними засобами на термін до трьох років.

За матеріалами «Економічної правди»

Опублікувала Оксана Лісна


Читайте також:
8 Жовтня, 2016 12:38
Львовянин В меня пьяний въехал - так сказал, что он не работает и я буду по 20 грн. получать 100лет компенсацию! Они наверное и штрафы так платят! Тут разве что на каторгу на урановые рудники таких надо отправлять - безвозвратно. Хоть страну очистим.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!