Шварценеггер заговорив українською у новому кліпі Kalush Orchestra. Відео

1717 0
Актор з самого початку повномасштабного вторгнення РФ, публічно підтримав український народ.
Фото: Kalush Orchestra, Фейсбук

Фото: Kalush Orchestra, Фейсбук

Відомий американський актор, колишній губернатор Каліфорнії, політик Арнольд Шварценеггер заговорив українською у новому кліпі Kalush Orchestra, про це пише Міністерство культури та інформаційної політики.

Як прокоментував лідер реп-гурту Олег Псюк, Kalush Orchestra знімав кліп на власну інтерпретацію щедрівки у Лос-Анджелесі, коли перебував в турі Сполученими Штатами.  Зйомки проходили на локаціях, які можна побачити у грі GTA – San Andreas.

«Раніше на цих вулицях бігали в грі GTA – San Andreas, а тепер зробили там нашу інтерпретацію «Щедрівки» та завітали до Арнольда Шварценеггера в гості», – каже він.

У новій відеороботі українців можна побачити й живу легенду Арнольда Шварценеггера, який з самого початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, публічно підтримав український народ. Зокрема, наприкінці кліпу Шварценеггер українською сказав «Щедрий вечір».

За словами Олега Псюка, восени 2022 року Kalush Orchestra виступав у містах Канади та США. До себе додому їх запросив Арнольд Шварценеггер, українські музиканти подарували зірці Голлівуду їхню фірмову рожеву панаму. Олег Псюк також зізнався, що Шварценеггер запросив гурт у гості не просто так, а щоб обговорити напад Росії та підтримати їх й українців.

Нагадаємо, пісенний конкурс «Євробачення-2023» цього року відбудеться у Великій Британії, незважаючи на те, що український гурт «Kalush Orchestra» з піснею «Stefania» здобув перемогу. Цю подію неможливо провести в Україні з міркувань безпеки.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!