Шведська компанія приєдналась до львівського кластеру ІТ

2577 0
До львівського кластеру інформаційних технологій та бізнес-послуг приєднався ще один учасник – компанія Remit. Це шведська аутстаффінгова та аутсорсингова компанія, що займається розробкою програмного забезпечення та сфокусована на співпрацю з європейськими та американськими замовниками та партнерами.
Фото: itbaltic.com

Фото: itbaltic.com

Компанія Remit є прибічником перспективних напрямів та має досвід у розробці високотехнологічних проектів, зокрема, в банківській галузі (включаючи он-лайн платежі), систем безпеки електронної пошти та веб, систем документообігу, систем video-on-demand. Офіс компанії у Львові функціонує з 2008 року, інформує прес-служба Львівсьої міськради.

«Приєднання нових компаній до Львівського кластеру ІТБП – це завжди гарна новина та позитивне зрушення. І нам дуже приємно, що такі цікаві компанії як Remit не лишаються осторонь розвитку міста та ІТ бізнесу в ньому, а приєднуються до нашої спільноти. Ми сподіваємось на плідну співпрацю з Remit: свіжі рішення, пропозиції та ідеї від нових учасників допомагають нам робити ефективні кроки для зміцнення ІТ індустрії в місті», – запевнив виконавчий директор кластеру ІТБП Степан Веселовський.

Вступивши до Кластеру, компанія братиме участь у проектах асоціації, залучатиметься до визначення пріоритетів її діяльності та сприятиме у розвитку проектів для розвитку ІТ індустрії міста.

«Компанія Remit завжди підтримувала тісні стосунки з іншими ІТ компаніями Львова. Участь в ІТ Кластері дозволить більш активно долучитись до проектів важливих для ІТ спільноти. Наша головна ціль – подальший розвиток інфраструктури міста, навчання молодих спеціалістів та вдосконалення досвідчених інженерів. Результатом стане покращення ІТ середовища і додатковий плюс до вже сформованого позитивного іміджу міста, як технологічного осередку», – зазначив директор компанії Remit y Львові Олександр Лазарчук.

Довідка:

Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг – це асоціація провідних компаній з галузі інформаційних технологій (IT) та аутсорсингу бізнес-процесів (BPO), які спільно взяли на себе ініціативу з проведення системних змін у бізнес-середовищі міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!