Шведський рітейлер ІKEA виходить на український ринок

5306 0
Після відкриття магазину у Києві, компанія «піде» у регіони.
фото: franchisor.ikea.com

фото: franchisor.ikea.com

Шведський меблевий гігант ІКЕА відкриє магазини в Україні. У середу, 12 вересня, Президент України Петро Порошенко анонсував зустріч з головним виконавчим директором IKEA Південно-Східна Європа Стефаном Вановербеке, повідомляється на офіційні сторінці Президента у Facebook.

«Україна довго чекала цієї новини, і за останні роки відбулося багато змін, які зробили відкриття IKEA в нашій державі можливим. Це – гарний сигнал для інших світових брендів, що з Україною потрібно мати справу. Впевнений, що IKEA пасуватиме український прапор», – зазначив Петро Порошенко.

За інформацією джерел видання «Ліга.Бізнес», після відкриття магазину в одному з ТРЦ Києва, шведська компанія планує відкривати магазини у регіонах. ІКЕА планує розвивати мережу магазинів невеликого формату city store, площею 3,5-5 тис. м. кв.

Читайте також: Львівський автобусний завод відновив роботу

Зазначимо, що на початку року з’явилась інформацію про те, що виробний підрозділ ІКЕА планує відкрити завод з виробництва меблів на Львівщині.

У грудні минулого року представники корпорації IKEA офіційно повідомили, що вивчають український ринок і планують протягом двох років відкрити магазин у Києві.

Корпорацію ІКЕА засновали у Швеції і станом на листопад 2017 року IKEA володіла та управляла 411 магазинами в 49 країнах. У 2016 фінансовому році було продано товарів на 36,4 млрд євро.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!