Шведи у Львові навчать, як берегти енергію та довкілля

3230 0
Наступного тижня шведи ділитимуться з львів’янами досвідом з енергозбереження та захисту довкілля – 6 листопада в приміщенні Будинку вчених, що на вул. Листопадового чину, 6, відбудеться Форум чистих технологій. На захід до міста завітає багато іноземних гостей, серед яких, зокрема, посол Швеції Андреас фон Бекерат, а також представники міжнародних донорських організацій та програм міжнародної допомоги, які працюють в Україні.
Фото: justiceandenvironment.org

Фото: justiceandenvironment.org

У програмі заходу – панельні дискусії та доповіді експертів, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Зокрема, говоритимуть про:

- шведські рішення у сфері енергетики й довкілля, які можуть бути корисними для Львова;

- місцеві потреби і запити для поліпшення енергозбереження, енергоефективності та захисту навколишнього середовища;

- ідею сучасного енергетично-екологічного центру у Львові;

- фінансові інструменти для впровадження проектів у сфері чистих технологій та енергоефективності.

Завершиться захід концертом шведської музики за диригентством шведсько-українського диригента Іллі Ступіля.

 

Програма Форуму чистих технологій

 9.30 – 10.00    Реєстрація, вітальна кава, підхід до преси

10.00 – 10.15  Вітальні слова від мера Львова Андрія Садового, посла Швеції Андреаса фон Бекерата, торгового представника Швеції в Україні Ґунілли Хульт

10.15 – 11.45  І Панельна дискусія “Місцеві потреби і запити для поліпшення енергозбереження, енергоефективності та захисту навколишнього середовища. Ідея сучасного енергетичного та    екологічного центру у Львові”

Модератор: Сергій Кіраль, начальник Управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради

Учасники дискусії: Ірина Кулинич, директор Департаменту економічної політики Львівської міської ради; Степан Пакіж, Директор ЛКП «Львівтеплоенерго»; Валентин Вольський, Директор ЛКП «Львівводоканал»; Едді Йоханссон, Svebio;  Матс Ларссон, SBHUB

11.45 – 12.00  Перерва на каву

12.00 – 13.30  ІІ Панельна дискусія “Які шведські рішення у сфері енергетики і навколишнього середовища можуть бути корисними для  Львова?”

Модератор: Софія Опацька, директор Львівської бізнес-школи

Учасники дискусії: Дмитро Жданов, ABB Україна; Тимофій Федорчук, SKF Україна, Пер Йоханссон, Swedish Water Experience; Маттіас Брундін, Recond Concept

15.00 – 16.00  ІІІ Панельна дискусія “Фінансові інструменти для впровадження проектів у сфері чистих технологій та енергоефективності”

Модератор: Дмитро Симовоник, директор інвестиційної компанії «Цитадель Капітал»

Учасники дискусії: Андерс Лунд, E5P, Юлія Шевчук, Nefco,  Сергій Масліченко, EBRD, Лілія Чернявська, EIB, Аді Мусабасік, Шведський інститут, Андрій Парінов, Si.

16.00  Індивідуальні ділові зустрічі

17.00 Концерт шведської музики за диригентством шведсько-українського диригента Іллі Ступіля (Будинок вчених).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!