«Швидкі» на Львівщині ремонтуватиме офіційний дилер Peugeot

1737 0
Львівська станція швидкої медичної допомоги підписала договір з ТОВ «Ілта Львів» на ремонт автомобілів на 240 тис. грн до кінця року. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель (ВДЗ).
фото: www.vz.kiev.ua

фото: www.vz.kiev.ua

Закупівлю здійснили за переговорною процедурою через відсутність конкуренції. «На підставі листа від Львівської торгово-промислової палати було прийнято рішення провести переговорну процедуру із єдиним можливим надавачем послуг з технічного обслуговування у місті ТОВ «Ілта Львів» для подальшого перебування автомобілів на гарантії», – написано в обґрунтуванні.

Кількість автомобілів, обсяги робіт не вказано. У ВДЗ лише зазначено, що «Ілта Львів» надаватиме послуги до кінця року. У Львівській станції швидкої медичної допомоги розповіли, що у них є 19 «швидких» на базі «Peugeot». Серед них 17 карет «швидкої» класу В та 2 авто класу С.

«Ілта Львів» є офіційним дилером компанії «Автомобілі Peugeot» з початку 90-х років. Фірма належить екс-депутату Львівської міськради від «Нашої України» Данилові Яремі, його сину Павлу і СУЧП «Інтеркоопрекс», яке також є власністю батька й сина.

Джерело: Наші Гроші. Львів

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!