«Швидкі» побачення у Львові: як взяти участь?

8009 0
Уже традиційно, щотижня у Львові відбуваються цікаві знайомства у форматі speed dating (швидких побачень) «Давай познайомимось!». Кожного разу організатори пропонують нові локації та теми для обговорення, а також дивують приємними призами.
фото: blog.cremationsolutions.com, www.nicsentinel.com, eastbayspeeddating.com

фото: blog.cremationsolutions.com, www.nicsentinel.com, eastbayspeeddating.com

Цієї неділі, 9 серпня, о 13.00 знайомства хлопців та дівчат відбуватимуться  у парку імені Івана Франка на «Сніданковому ярмарку» під мелодію блюзу. Координатор ініціативи Ольга Матвійчук розповіла Tvoemisto.tv, що у заході братимуть участь 10 хлопців та 10 дівчат, які спілкуватимуться протягом 7 хвилин. Після того, як вони роззнайомляться та обговорять кілька тем, кожен віддасть свою картку симпатії тому, хто найбільше сподобався. Парі, у якої симпатії співпадуть, організатори обіцяють подарунки.

Теми для обговорення:

- про красу: у чому ти її бачиш?

- про натхнення: звідки ти черпаєш сили, щоб творити добро?

- коли стану шеф-кухарем, то що приготую тобі?

У подарунок пари, у яких співпадуть симпатії отримають різні сюрпризи, один з яких – ваучер на кулінарний майстер-клас. Зустрічі відбуваються в рамках соціальної ініціативи «То-Ся не зробить» – проекту Комісії у справах молоді УГКЦ.

Мета зустрічей «Давай познайомимось»: відновити спрагу до живого спілкування, познайомити хлопців і дівчат, радісно провести час, а заодно – вдосконалити навички комунікації при знайомстві.

Необхідно обов’язково зареєструватись: http://goo.gl/forms/cJySxfYijJ, адже участь зможуть взяти лише 10 хлопців та 10 дівчат.

Контактна особа: Оля Матвійчук (координатор напрямку «Щаслива сім'я»), [email protected], 067 77 62 930.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!