Швидкий паспортний контроль лише для громадян ЄС. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

1526 0
Tvoemisto.tv пообіцяло інформувати читачів про свої помилки. І минулого тижня їх було чотири.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

У рекламній новині про другий етап реформи адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування, формування так званих «великих районів» ми помилково написали Рудно, замість Рудне, але швидко виправились.

У підбірці подій, куди можна піти на тижні у Львові, Tvoemisto.tv проанонсувало подію «Автостопом в Антарктиду. Про авантюру з перших вуст», однак несвідомо вказали, що про материк розповідатиме Маркіян Прохасько, який недавно звідти повернувся. Натомість враження від полярників та автостопу до Антарктиди розповідав Андрій Мочурад. Редакція перепрошує за помилку, сподіваємось, це не повториться.

Читайте також: Львів’янка, яка підкорила Еверест. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

У матеріалі про протести під міською радою та зареєстровані ухвали про відставку міського голови ми вказали, що сесія буде «цього тижня», насправді ж вона відбулась наступного четверга.

На вихідних на сайті вийшла новина, що в аеропортах Варшави власники біометрики зможуть проходити паспортний контроль самостійно. Втім, як з’ясувалося, це стосується лише громадян ЄС.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv пообіцяло повідомляти читачів про свої помилки – хай це буде навіть неправильно написане прізвище або й поширена неправдива інформація. Це нова практика для медіа. Ведення щоденника помилок нам допомагає робити свою роботу краще, а читачам, сподіваємося, – краще розуміти нас та нашу роботу.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!