Сільським амбулаторіям на Львівщині передали 28 позашляховиків

1757 0
Загалом за позашляховики заплатили 12,8 млн грн.
Фото: пресслужба ЛОДА

Фото: пресслужба ЛОДА

Сільські амбулаторії на Львівщині отримали 28 службових позашляховиків. Автомобілі передали у медичні заклади Миколаївського, Пустомитівського, Перемишлянського, Стрийського,Турківського, Яворівського, Золочівського, Кам’янка-Бузького, Радехівського, Сколівського, Сокальського, Мостиського, Дрогобицького, Буського районів.

Вартість одного Renault Duster становить 457 тис. грн, тож загалом за позашляховики заплатили 12,8 млн грн.

Загалом управління капітального будівництва Львівської ОДА закупило 110 автомобілів: 43 для нових амбулаторій, що будують, та 67 для наявних.

За словами заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Юрія Холода, до кінця цього року планують відкрити 20 нових амбулаторій на усій території області.

Зазначимо, що управління капітального будівництва облдержадміністрації планує купити ще 158 автомобілів для обласних амбулаторій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!