Сім днів українського Середньовіччя. Львів’ян запрошують на фестиваль у Тустань

3044 0
Під час фестивалю можна спробувати себе у давніх ремеслах, пізнати особливості побуту, відчути справжній дух епохи у серці легендарної фортеці.
Фото: zn.ua

Фото: zn.ua

Упродовж тижня, з 2 до 8 серпня, на Сколівщині відбудеться фестиваль «ТуСтань!», йдеться на сторінці фестивалю.

Гостей заходу планують максимально інтегрувати в українську історичну добу Х-ХV ст. та зробити кожну локацію дійсно автентичною. Для цього на фестивалі працюватимуть кращі дослідники та реконструктори, а велика кількість заходів дозволить відвідувачам відкрити всю багатогранність давньої епохи.

Під час фестивалю можна спробувати себе у давніх ремеслах, пізнати особливості побуту, відчути справжній дух епохи у серці легендарної фортеці, романтику лицарських подвигів, красу давніх орнаментів.

Фестиваль-табір української середньовічної культури «ТуСтань!» переформатували так, аби уникати надмірних скупчень людей і забезпечити можливість спілкування у невеликих групах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!